MOTH MIND COMPANY

baggrund 
& værdier

baggrund

Jeg hedder Ann Moth og har stiftet Moth Mind Company med baggrund i mere end 20 års erfaring i ledelse, kundeservice, coaching og teamudvikling. Med et forløb hos Moth Mind Company får du et nærværende, professionelt og tillidsfuldt samarbejde. Min tilgang til at arbejde med mennesker er holistisk, empatisk, ærlig og med en nysgerrighed på hvad der rører sig hos dig og i jeres organisation. Derfor betyder det meget for mig at lytte og sætte mig ind i lige præcis det.

Z

Certificeret Business- og Lifecoach fra Manning Inspire

h

Certificeret Mastercoach

20 års ledelseserfaring

Jeg har mere en 20 års erfaring med kundeservice og ledelse på forskellige niveauer i et internationalt miljø. Den baggrund samt min uddannelse til Business- og Lifecoach har givet mig et solidt fundament til at arbejde med at udvikle mennesker og organisationer.

Som leder gennem mange år har jeg oplevet at være totalt i balance – at være drevet af lysten til at gøre en forskel for medarbejdere og kunder og været helt høj, når det lykkes. Jeg har også prøvet at være på usikker grund, både i forhold til min egen og andres trivsel. Mit værdisæt har været udfordret, og jeg har gennem tiden arbejdet meget med værktøjer og strategier til at få mig selv og andre tilbage i en god balance.

Moth Mind Company udspringer af min passion for at udvikle andre ved at inspirere og skabe trivsel, fundament, mening og værdi for mennesker og organisationer.

MOTH MIND COMPANY
Julivænget 123, 6000 Kolding
Telefon: +45 4260 6600 / Mail: ann@mothmind.dk
CVR 39890771

Cookies - Privatlivspolitik